Πρόκληση για Συγκέντρωση Χρημάτων

 

Fit for the Ocean


Οι Sea Shepherd βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά της παράνομης αλιείας, της καταστροφής των οικοτόπων και της εξάντλησης της θαλάσσιας άγριας ζωής, μέσω εκστρατειών άμεσης δράσης που επιβάλλουν τη νομοθεσία για τη διατήρηση και την προστασία των οικοτόπων των ωκεανών. Όλοι επιθυμούμε να προστατεύσουμε τον ωκεανό που αγαπάμε, αλλά δεν μπορούν όλοι να ταξιδέψουν με τον στόλο των Sea Shepherd. Ο αγώνας 2024 Fit for the Ocean Challenge σας επιτρέπει να συνδυάσετε τη γυμναστική, τη διασκέδαση και τον περιβαλλοντικό ακτιβισμό όπου κι αν ζείτε, από τις 25 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου.

 

Η συμμετοχή είναι απλή:
  • Επιλέξτε μια δραστηριότητα που θα ολοκληρώσετε κατά τη διάρκεια της πρόκλησης των δύο εβδομάδων: τρέξιμο ή πεζοπορία 20χλμ, ποδηλασία 40χλμ, κολύμπι 10χλμ ή καγιάκ 15χλμ.
  • Δημιουργήστε τη δική σας σελίδα εράνου εδώ μέσα σε λίγα λεπτά, για να λάβετε τον προσωπικό σας σύνδεσμο εράνου και να τον μοιραστείτε με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους σας.
  • Καταγράψτε και παρακολουθήστε την πρόοδό σας στη δωρεάν ιστοσελίδα Kamoot (φροντίστε να ακολουθήσετε τους Sea Shepherd μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας).
  • Μοιραστείτε τα νέα και τις φωτογραφίες σας από την πρόκληση παντού, για να έχετε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο, φροντίζοντας να χρησιμοποιείτε το χάσταγκ #fitfortheocean στο Instagram, ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε στις κληρώσεις των βραβείων!
Συμμετέχοντας στην Πρόκληση Fit for the Ocean, θα συγκεντρώσετε χρήματα ΚΑΙ ευαισθητοποίηση για τις εκστρατείες των Sea Shepherd για την προστασία της θαλάσσιας άγριας ζωής σε όλο τον κόσμο!

 

Επιπλέον, προσφέρουμε special βραβεία καθ’ όλη τη διάρκεια της πρόκλησης από τις Nelo Kayak, GoPro, Iron Roots, Repeat Audio, Waterhaul, Rapanui, Teemill, Barebarics, Zirkulu, Change Now, La Virgule, See2sea και Dashel! Μοιραστείτε μαζί μας την καλύτερη δραστηριότητα, αποτελέσματα ή τις δημιουργικές φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας το χάσταγκ #fitfortheocean στο Instagram ή στο Kamoot και θα μπείτε αυτόματα στις κληρώσεις για να κερδίσετε.

 

Έχετε ερωτήσεις; Δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις μας.

 

Ας ενωθούμε για το Fit for the Ocean, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ασφαλέστερο μέλλον για το πολύτιμο θαλάσσιο οικοσύστημά μας!

Ξεκινήστε έναν Έρανο