Συμμετέχετε

Εγγραφείτε στον Στόλο των Sea Shepherd

Γίνετε εθελοντές(-ριες) για τις παγκόσμιες εκστρατείες μας στη θάλασσα

Ψάχνουμε πάντα για αφοσιωμένα άτομα που θα στελεχώσουν τον παγκόσμιο στόλο μας. Θέλουμε ανθρώπους κάθε ηλικίας, υπόβαθρου και δεξιοτήτων που είναι έτοιμοι για την περιπέτεια της ζωής τους, καθώς θα υπερασπίζονται και θα προστατεύουν τους ωκεανούς του κόσμου.

Συνεισφέρετε

Δωρίστε χρήματα για τις εκστρατείες άμεσης δράσης μας

Η Sea Shepherd βασίζεται στη γενναιοδωρία των δωρητών και δωρητριών μας για να τροφοδοτούνται και να συντηρούνται τα πλοία μας. Είτε πρόκειται για εφάπαξ είτε για μηνιαία δέσμευση, οι δωρεές σας βοηθούν με διαφορά στο να είμαστε σε ετοιμότητα για εκστρατείες άμεσης δράσης σε όλο τον κόσμο.

Σκεφτείτε παγκόσμια, δράστε τοπικά

Γίνετε εθελοντές(-ριες) με τη Sea Shepherd στην Ελλάδα

Δεν θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε χωρίς την αφοσίωση των εθελοντών και εθελοντριών μας στην ξηρά. Οι εθνικές ομάδες και τα τοπικά παραρτήματα αποτελούνται από εθελοντές και εθελόντριες που πωλούν εμπορεύματα, οργανώνουν εκδηλώσεις συγκέντρωσης χρημάτων, συμμετέχουν σε καθαρισμούς παραλιών και ενημερώνουν το κοινό για την αποστολή μας.

Συνεργαστείτε για τους ωκεανούς

Συμμετάσχετε μέσω της επιχείρησής σας

Θέλετε να κάνετε δουλειές για καλό σκοπό; Ξεκινήστε συνεργασία με τους Sea Shepherd και δώστε κάτι πίσω στη θάλασσα.

Κάντε τη διαφορά

Δωρίστε Φωτογραφίες

Όταν είναι σε καμπάνιες, οι φωτογράφοι των Sea Shepherd σπάνια έχουν τον χρόνο να βουτήξουν στο νερό και να φωτογραφίσουν από κοντά την ομορφιά της φύσης. Βοηθήστε μας να γεμίσουμε τα κενά στην βιβλιοθήκη μας δωρίζοντας τις φωτογραφίες σας στον αγώνα μας για την προστασία της.