🔥Πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο στο Vegan Life Festival Athens 2023!

🏴‍☠️Παρουσιάσαμε την καμπάνια μας “Monachus Defense Campaign” μαζί με τους Sea Shepherd Italia
🚫 Αναδείξαμε με βίντεο και συζητήσαμε το τεράστιο πρόβλημα των εξορύξεων μαζί με μέλη της Ελληνική Τάφρος SOS – Hellenic Trench SOS. Προς μεγάλη μας χαρά στην συζήτηση συμμετείχε και ο διεθνώς διακεκριμένος κητολόγος Αλέξανδρος Φραντζής, του Ινστιτούτου Κητολογικών Ερευνών Πέλαγος που μελετά εδώ και πάνω από 20 χρόνια τους φυσητήρες στην Ελληνική Τάφρο. Τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του.
💙 Γνωρίσαμε την ιδρύτρια του ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ Λυδία-Ντενίζ Ψιλοβίκου και ξανασυναντήσαμε συναγωνιστές όπως τους ανθρώπους της @vegan farm και τον Γιώργο Δημητρίου της Οικολογική Συμμαχία, χάρη στον οποίο ανακλήθηκε η άδεια του δελφιναρίου του Αττικού Πάρκου το 2020 το οποίο προσπαθούσαμε χρόνια.
🐋 Ενημερώσαμε τον κόσμο για την δράση των Sea Shepherd Global, για το πλοίο μας στην Αλόννησο, για τις ηλεκτρονικές μας καμπάνιες (δείτε στα σχόλια 👇) και πιθανόν κάναμε την αρχή για νέες συνεργασίες.
Ευχαριστούμε την @Vegan Life NGO για την μοναδική εμπειρία, τoυς Sea Shepherd Deutschland για την custom-made τέντα και την Αναστασία, τις Άννες, την Άσπα, τη Δήμητρα, την Ιωάννα και τον Μάνο, τους πολύτιμους εθελοντές μας για την υποστήριξη του περιπτέρου μας.❤️